ProFlight Aviation headset

Sælges fra 2018 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Udskiftning af batterierne

Find ud af, hvordan du får adgang til batterierne i rummet bag på headsettets kontrolmodul.

Følg disse trin for at åbne batterirummet:

Tryk hårdt ned på dækslet til batterirummet, og skub dækslet ned. Dækslet er forbundet til modulet. Forsøg ikke at tage det af.

Dækslet til batterirummet er designet til at være forsvarligt lukket. Ekstra kraft kan være nødvendig, når du trykker ned og frigør dækslet.