Bose A30 Aviation Headset

Sælges fra 2023 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Udskiftning af batterierne

Find ud af, hvordan du får adgang til batterierne i rummet bag på headsettets kontrolmodul.

Følg disse trin for at åbne batterirummet:

Når batteriindikatoren blinker rødt, skal batterierne udskiftes.
BEMÆRK: I forbindelse med headset med fly kræves der ikke batterier til drift, hvis der er flyeffekt. Du kan dog stadig installere batterier, når de er tilsluttet flystrømmen som backup i tilfælde af strømafbrydelser eller afbrydelser.
  1. Sluk for headsettet.
  2. På bagsiden af styremodulet skal du trykke ned på fingeren, rykke dækslet ned.
    FORSIGTIG: Batteridækslet er fastgjort til styremodulet. Forsøg IKKE at frigøre den.
  3. Fjern batterierne.
  4. Isæt to AA-batterier (alkaline foretrækkes), og sørg for korrekt polaritet.
    FORSIGTIG: Hvis batterierne ikke passer korrekt, må de ikke tvinges ind. Hvis du tvinger en forkert tilslutning, vil det medføre permanent beskadigelse af styremodulet.
  5. Luk batteridækslet, tryk hårdt ned på fingeren, og skub dækslet på plads.
    NOTER:
    • Nye AA alkaliske batterier leverer op til 45 timers strøm til headsettet. Batteriets levetid afhænger af flyets omgivende støjniveau, temperatur, ørepudernes tilstand, brug af Bluetooth-funktioner og batteriernes alder
    • Andre batterikemikalier kan give andre resultater. Batteriets levetid kan variere, og indikatoren for batterilevetid er muligvis ikke nøjagtig