Lifestyle® 35 DVD-baseret hjemmebiograf

Sælges fra 2001 - 2004

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Hjemmelavede DVD'er kan ikke afspilles

Hvis dit system kan afspille diske, du har købt i en butik, men har problemer med at spille ghomemade, som du har brændt, kan du prøve følgende:

Sørg for, at dit system understøtter den disktype, du forsøger at afspille.

Hvis problemet skyldes bestemte disktyper, skal du kontrollere, at systemet understøtter den pågældende disktype. Du kan finde flere oplysninger i Diskkompatibilitetsoversigter.

Kontroller, om disken fungerer i en anden diskafspiller.

Hvis det er muligt, kan du prøve at afspille disken i en anden diskafspiller. Hvis det samme problem opstår, er problemet med disken.

Til hjemmelavede medier kan du prøve et andet mærke af diske, anden software eller forskellige indstillinger for brænding.

Forskellige diskafspillere kan reagere forskelligt på brændte medier. Hvis du har problemer med at afspille brændte diske, skal du brænde   et andet diskmærke. Du kan også prøve en anden software til diskbrænding. I softwareindstillingerne skal du vælge   en lavere forbrændingshastighed (dvs. 4x eller 8x). Hvis softwaren har mulighed for at færdiggøre disken, skal du også vælge den, før du brænder den.

I softwaren til diskbrænding skal du reducere hastigheden for diskbrænding.

Brænding af diske ved lavere hastigheder (dvs. 2x eller 4x) kan hjælpe med at reducere fejl, mens disken oprettes. I indstillingerne for softwaren til diskbrænding skal du se efter og reducere brændingen eller ønsketegningen .