Lifestyle® V35 underholdningssystem

Sælges fra 2010 - 2013

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Lydindgangskilden ændres uventet

Hvis den lyd, du lytter til fra dit system, ændres til lyden fra en anden enhed, der er tilsluttet dit system alene (dvs. Skift fra TV-lyd til en AUX-enhed), prøv følgende:

Sørg for, at der er trykket på den korrekte knap.

Sørg for at trykke på den korrekte knap for at aktivere den ønskede kommando. Hvis der trykkes på den forkerte knap, eller hvis der trykkes på flere knapper på samme tid, reagerer systemet ikke korrekt.

Prøv at deaktivere HDMI-CEC i menuen på den tilsluttede enhed.

CEC (Consumer Electronics Control) gør det muligt for enheder at sende kontroloplysninger (f.eks. Strøm, skift af indgang, fjernbetjening osv.) frem og tilbage via HDMI. CEC-implementering og -funktioner kan variere mellem forskellige mærker, hvilket kan forårsage forskellige problemer med styringen. Prøv at deaktivere CEC i menuen på den tilsluttede enhed, og prøv derefter igen. Afhængigt af mærket kan CEC være mærket forskelligt i menuen enhed. Du kan finde flere oplysninger under navne, der bruges af forskellige mærker til CEC.

Nulstil din kontrolkonsol.

En nulstilling bruges til at rette lejlighedsvise produktproblemer. Det er ikke noget, som et produkt kræver gentagne gange. Du kan finde flere oplysninger under nulstilling af dit produkt.

Nulstil TV'et.

Det kan være nødvendigt at nulstille elektronikken fra tid til anden – på samme måde som at genstarte en computer. Afbryd strømmen til TV'et i 30 sekunder, og vent derefter på, at det starter op.

Kontrolkonsollen skal muligvis til service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal kontrolkonsollen muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer kontrolkonsollen. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.