ProFlight Aviation headset

Sælges fra 2018 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Mikrofonen opfanger for meget lyd

Hvis mikrofonen på dit produkt opfanger for meget af den støj, der omgiver dig, hvilket gør det vanskeligt for andre at forstå dig, kan du prøve følgende:

Find ud af, om der er foretaget nye ændringer på headsettet eller flyet.

Hvis der er foretaget ændringer eller modifikationer på eto, enten headsettet eller flyet, skal du undersøge, om disse ændringer kunne have forårsaget dette problem uventet.

Sørg for, at mikrofonen er placeret korrekt.

1. Placer mikrofonen med dens afmærkede/flade kant nedad mod læberne
  2. Mikrofonen skal være en smule uden for midten af munden
  3. Mikrofonen skal ikke være mere end 1/2" (1.5 cm) fra dine læber
  4. Undgå kontakt med mikrofonen og dine læber

Kontroller indstillingerne for lydpanelet.

Juster squelch-indstillingen på lydpanelet, så den passer til headsettets mikrofonniveau. Åbn eller luk squelch-indstillingen, mens du taler ind i mikrofonen, indtil mikrofonsignalet er klart og ensartet. Nogle lydpaneler har en VOX-funktion (Auto-Squelch), som stadig kan justeres manuelt ved hjælp af squelch-knapper.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.