SoundTouch® 20 serie II Wi-Fi® musiksystem

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Synkronisering af TV-lyd til systemet eller til de grupperede højttalere

I Bose-appen er der en synkroniseringsmulighed i dine produktindstillinger. Dette er nyttigt, når du afspiller lyd fra en videokilde - som f.eks. en TV-sportskanal - til en gruppe Bose-højttalere. Du kan bruge synkroniseringsindstillingen til at bestemme, om de grupperede højttalere skal afspilles i synkronisering med billedet på TV'et, eller om de skal afspilles i synkronisering med alle andre grupperede højttalere.

Det anbefales at synkronisere lyd med TV-billedet, hvis folk kan se TV'et, mens de lytter til lyd fra grupperede højttalere. Det anbefales at synkronisere lyd med alle grupperede højttalere, hvis TV-billedet ikke er så vigtigt, som at alle grupperede højttalere spiller sammen.

Sådan slår du videosynkronisering til eller fra for SoundTouch:

1. I SoundTouch-appen skal du navigere til Menu & gt; Indstillinger & gt; højttalerindstillinger og derefter vælge det ønskede system
  2. På skærmen Speaker Details skal du vælge "Group Settings"

3. Brug til/fra-knappen til højre for "Video Sync" for at slå funktionen til eller fra