Bose QuietComfort® Earbuds

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af den justerbare Active Noise Cancellation-tilstand

Støjelimineringen i dine hovedtelefoner kan indstilles højere eller lavere. Dette er nyttigt i miljøer, hvor du vil høre mere eller mindre af lyden omkring dig.

Brug af ANR-tilstande

Tilstande

På startskærmen skal du trykke på "tilstande"

(Billedet kan være anderledes end det faktiske produkt. Funktionen er den samme)

For at huske den sidst anvendte tilstand skal du trykke på knappen "Husk mine tilstande" for at aktivere denne funktion.

Du kan have op til 4 tilstande:

• Fuld støjreducering "Quiet mode"
  • Fuldt "Aware mode"
  • 2 brugerdefinerede tilstande

Tryk på "Opret tilstand" for at navngive dine tilstande.

I Aware mode justerer "ActiveSense"-funktionen automatisk støjelimineringen afhængigt af omgivelserne.
  • Du skal aktivere In-Ear Detection for at denne funktion kan fungere. Det kan du gøre i indstillingerne:

• ActiveSense fungerer ikke under et opkald
  • Aktiv registrering er kun tilgængelig i Aware mode, ikke i brugerdefinerede tilstande oprettet
  • Denne funktion er som standard aktiveret. Tryk på knappen "ActiveSense" for at deaktivere

Sådan aktiveres eller deaktiveres ActiveSense:

1. Tryk på ikonet Aware Settings på skærmbilledet tilstande .

2. Tryk på knappen ActiveSense for at deaktivere eller aktivere.

Usin gthe-tilstande

Ørepuder til sport og ørepuder til kvalitetskontrol - Tryk to gange på venstre ørepude for at skifte mellem tilstandene.
QC-ørepuder II  - Tryk på en ørepude, og hold den nede for at skifte mellem tilstandene.

Vælg, hvilken produktversion du har.

Fra 23. September 2021 blev støjelimineringen forbedret. Denne ændring er tilgængelig med Bose Music-appen version 5.0.1 eller nyere (Android), version 5.0.2 eller nyere (iOS) og QuietComfort ørepuder firmwareversion 2.0.7 eller nyere.

Mine ørepropper og app er opdaterede.

Jeg bruger en ældre version af softwaren end angivet ovenfor