QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling® hovedtelefoner – Apple-enheder

Sælges fra 2015 - 2022

ER DET IKKE DIT PRODUKT?
Hjælp os med at yde den bedste support ved at bekræfte dit produkt nedenfor
Select your product
Product image
SUPPORTMULIGHEDER TIL
Loading
SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af den justerbare Active Noise Cancellation-tilstand

Støjelimineringen i dine hovedtelefoner kan indstilles højere eller lavere. Dette er nyttigt i miljøer, hvor du vil høre mere eller mindre af lyden omkring dig.

Using Aware mode.

Hvis du vil skifte til Aware mode, skal du trykke på knappen Mode på siden af mikrofonen. Når funktionen er aktiveret, lyser kun batteriindikatoren .

Aware mod anvender minimal støjreduktion, og med den kan du høre mere om, hvad der foregår, når du bruger  dine hovedtelefoner. (Bemærk! Med alle hovedtelefoner kan højere lydstyrke gøre det svært at høre dine omgivelser. Brug lav til moderat lydstyrke, når du prøver at høre nogle af miljøstøjen uden for dine hovedtelefoner.)