Lifestyle® SoundTouch® 535 underholdningssystem

Sælges fra 2015 - 2016

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opsætning af Bose-færdigheder til Amazon Alexa

Bose-færdighederne til Amazon Alexa-stemmeassistent er tilgængelige til stemmestyring af dine SoundTouch-systemer. Dette giver praktisk håndfri styring af dit system, uanset hvor din Alexa-enhed kan høre dig.

Opsætning af Bose-færdigheder til Alexa:

Bose SoundTouch Control-funktionen er kun tilgængelig for konti med sprogindstilling på amerikansk engelsk. Andre sprog understøttes ikke.

Sådan konfigurerer du en kompetence:
  1. På din mobile enhed skal du åbne Amazon Alexa-appen
  2. Vælg menupunktet "mere"
  3. Vælg "Skills and Games". Fanen "dine færdigheder" viser listen over de kompetencer, der aktuelt er aktiveret for denne Alexa-konto
  4. Tryk på ikonet til søgning efter tee øverst på siden, indtast Bose, og tryk derefter på Enter/Search
  5. Vælg Bose-færdigheder eller Bose SoundTouch Control-færdigheder i søgeresultaterne
  6. Vælg "Aktivér"
  7. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste dit SoundTouch-kontobrugernavn og din adgangskode
  8. Hvis du har installeret Bose-evnerne, skal du tilføje de musiktjenester, du vil bruge, til Alexa-appen:
    1. Vælg "Indstillinger & gt; musik & forstærker; Medier" i menuen til Amazon Alexa-appen
    2. Vælg den ønskede musiktjeneste
    3. Vælg "Tilknyt konto til Alexa" og indtast dine kontooplysninger til denne musiktjeneste
Du kan finde oplysninger om, hvordan du betjener dine SoundTouch-systemer med disse færdigheder, under Sådan betjener du SoundTouch-systemer ved hjælp af Bose-færdigheder til Amazon Alexa.