SoundTouch 300 soundbar

Sælges fra 2016 - 2018

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Aktivering eller deaktivering af HDMI IN Direct Audio

Indstillingen HDMI IN Direct Audio giver dit system mulighed for at modtage lyd direkte fra den tilsluttede HDMI-enhed. Dette er nyttigt i opsætninger med et TV, der kun udsender 2.0-lyd via HDMI ARC. I stedet for at modtage 2.0-lyd fra TV'et kan du modtage 5.1-lyd direkte fra enheden (dvs. En kabelboks), før enheden sluttes til dit TV og konverteres til 2.0.

Sådan ændres indstillingen for HDMI IN Direct Audio:

Bemærk: Hvis du endnu ikke har gjort det, kan du knytte din soundbar til din Bose-konto. Du kan finde flere oplysninger under tilføjelse af et SoundTouch-system på dit netværk til din konto.
  1.  I SoundTouch-appen skal du vælge ikonet Menu øverst til venstre
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Højttalerindstillinger
  4. Vælg din soundbar
  5. Vælg Avanceret opsætning
  6. Vælg HDMI IN Direct Audio , og vælg en indstilling:
    • Når den er slukket, vil fjernbetjeningen ikke vælge  HDM I-tilslutning til lyd
    • Når den er slået til,  vil den fjernbetjeningsknap, der er valgt under HDMI IN Source-knappen, vælge lyd til HDMI-forbindelsen

SoundTouch app screen showing HDMI in direct audio