Bose SoundLink Flex Bluetooth® Højttaler

Sælges fra 2021 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

MacOSX-systemlyde er forskellige lydstyrker end musik og film

Når der er oprettet forbindelse til en computer, der kører Mac os X-operativsystemet, afspilles computersystemets alarm og alarmlyde via de tilsluttede Bose-højttalere. Hvis disse systemlyde er for høje eller for støjsvage i forhold til andre medier, du lytter til fra computeren, kan du prøve følgende:

Kontroller lydstyrken og indstillingerne for programmet.

Doseringsvolumen skal indstilles til et maksimalt niveau. Indstil udgangen til stereo. Du kan finde flere oplysninger om disse indstillinger i softwareprogramudvikleren.

Sådan justeres systemets alarmniveauer på macOS 10.4.6 eller nyere:

1. På computeren skal du klikke på Apple -ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen
  2. Klik på Systemindstillinger... i Apple-menuen
  3. Klik på Lyd-ikonet
  4. Klik   på panelet lydeffekter
  5. US eThe Alert VOLUME -skyderen for at indstille et niveau for makO -systemets lyde og alarmer
    Tip: D et r den overordnede lydstyrke, der sendes fra computeren til dit produkt, skal du vælge panelet Output , og nbrug skyderen til Output for at indstille et niveau