SoundTouch 300 soundbar

Sælges fra 2016 - 2018

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opsætning af en Amazon Alexa-enhed som Bluetooth-kilde

Din Amazon Alexa-enhed kan parres med din Bose-højttaler via Bluetooth. Dette giver dig mulighed for at bruge din Alexa-enhed, som du normalt ville, mens du hørte den via din Bose-højttaler.

Tilslutning af Amazon Echo Dot:

Bemærk: Du opnår den bedste ydeevne ved ikke at placere Echo Dot inden for 3 meter fra Bose-systemet

Første opsætning:

1. Download og installer Amazon Alexa-appen fra din enheds app-butik

2. Åbn Alexa-appen, og følg app-instruktionerne for at forbinde punkttegnet til dit trådløse netværk

3. Når du bliver bedt om det, skal du vælge at tilslutte Echo Dot med. Bluetooth®, Og par den derefter med Bose-systemet:

1. Åbn SoundTouch-appen, naviger til Menu og gt, Indstillinger og gt, højttalerindstillinger, og vælg det Bose-system, der skal parres

2. På skærmbilledet med systemoplysninger skal du vælge"Bluetooth," og vælg derefter "par ny enhed"

3. Gå tilbage til Amazon Alexa-appen, og opret forbindelse til Bose-systemet ved at vælge den fra den tilgængelige Bluetooth enhedsliste

Hvis Echo Dot allerede er tilsluttet dit trådløse netværk:

1. Vælg "Indstillinger" i menuen i appen Amazon Alexa

2. Under enhedslisten skal du vælge Echo Dot

3. Vælg"Bluetooth"

4. Vælg "par en ny enhed", og par den derefter til Bose-systemet:

1. Åbn SoundTouch-appen, naviger til Menu og gt, Indstillinger og gt, højttalerindstillinger, og vælg det Bose-system, der skal parres

2. Åbn skærmbilledet med systemoplysninger, og vælg"Bluetooth," og vælg derefter "par ny enhed"

3. Gå tilbage til Amazon Alexa-appen, og opret forbindelse til Bose-systemet ved at vælge den fra den tilgængelige Bluetooth enhedsliste

• Sørg for, at Bose-systemsoftwaren er opdateret for at forhindre systemet i at gå i standby og afbryde forbindelsen til Echo Dot efter 20 minutter

• Hvis Echo Dot frakobles, skal Bose-systemet tændes Bluetooth Kilde, og sig derefter, "Alexa, opret forbindelse til. Bluetooth"