SoundLink® Bluetooth® mobilhøjttaler II

Sælges fra 2012 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opsætning af en Amazon Alexa-enhed som Bluetooth-kilde

Din Amazon Alexa-enhed kan parres med din Bose-højttaler via Bluetooth. Dette giver dig mulighed for at bruge din Alexa-enhed, som du normalt ville, mens du hørte den via din Bose-højttaler.

Tilslutning af Amazon Alexa-enheden:

Før du begynder: Sådan opretter du forbindelse fra en Bluetooth -højttaler til en Alexa-enhed:
  1. Sæt din Bose-højttaler i parringstilstand
    Tip: Dette gøres typisk ved kortvarigt at holde Bluetooth -knappen på produktet nede, indtil indikatoren begynder at blinke. Hvis det ikke virker, skal du se tilslutning af en Bluetooth-enhed for at få flere oplysninger om, hvordan du går i parringstilstand
  2. Åbn Alexa-appen
  3. Vælg enheder & gt; Echo & amp; Alexa , og vælg din Amazon-enhed
  4. Vælg Bluetooth-enheder og gt; par en ny enhed , og følg app-instruktionerne.
Tip: Hvis Alexa-enheden afbryder forbindelsen, eller din Bose-højttaler automatisk slukkes på grund af inaktivitet, skal du tænde for din Bose-højttaler, vælge Bluetooth-kilden og derefter sige "Alexa, Connect Bluetooth" for at genoprette forbindelsen.