SoundTouch 300 soundbar

Sælges fra 2016 - 2018

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tænd eller sluk for Bose-systemet og tilsluttede enheder på samme tid

Dit system kan synkronisere strømkommandoerne for dit Bose-system og andre enheder, som du har programmeret fjernbetjeningen til at betjene. Dette er nyttigt til nemmere at tænde eller slukke for dit udstyr (dvs. Kabelboks, TV eller Blu-ray-afspiller) med færre knaptryk.

Sådan tilpasses tænd/sluk-knappen:

Tilpas tænd/   sluk-knappen, så den ikke sender strøm til/fra kommandoer til Bose-systemet, TV'et og/eller andre enheder med et enkelt tryk på tænd/sluk-knappen.
  1. Programmer fjernbetjeningen til at betjene dit TV og/eller en anden enhed. Du kan finde flere oplysninger under Programmering af din fjernbetjening
  2. På fjernbetjeningen skal du samtidigt trykke på og holde T V-knappen og kildeknappen (AUX - eller TV-, DVD - eller kabelboksikonerne ) på den anden enhed, du vil styre, nede i 10 sekunder, indtil begge knapper blinker tre gange.

Tip: I fa-enheden tændes, mens de andre slukkes (eller omvendt), skal du trykke på knappen sourc ebutto nfor den enhed, som jeg ikke tænder eller finner sync, Tryk derefter på KNAPPEN SOURCE ( til højre for tænd/sluk -knappen og til venstre for TV-INDGANGSKNAPPEN ), så alle enheder er tændt eller slukket. Tænd/sluk -knappen skal nu tænde eller slukke for alle enheder samtidigt.