Bose Smart Soundbar 900

Sælges fra 2022 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tænd eller sluk for Bose-systemet og tilsluttede enheder på samme tid

Dit system kan synkronisere strømkommandoerne for dit Bose-system og andre enheder, som du har programmeret fjernbetjeningen til at betjene. Dette er nyttigt til nemmere at tænde eller slukke for dit udstyr (dvs. Kabelboks, TV eller Blu-ray-afspiller) med færre knaptryk.

Sådan tænder og slukker du for dit Bose-system, TV og/eller en tilsluttet enhed samtidigt:

1. Tryk på ikonet Indstillinger i Bose Music-appen icon i øverste højre hjørne.
    Tip: Hvis der vises et andet produkt, skal du trykke på ikonet My Bose icon i øverste venstre hjørne skal du vælge det ønskede produkt.
  2. Under afsnittet Tænd/sluk skal du vælge Strømsynkronisering.
    settings menu. power section power sync off
    Hvis der vises en meddelelse om, at din fjernbetjening ikke er konfigureret, og SoundBar bruger en optisk forbindelse til TV'et, skal du aktivere funktionen til automatisk optisk Vækning. Du kan finde flere oplysninger under slå automatisk vækning til eller fra.

3. Aktiver Aktiver Power Sync:
    • Tænd for Synkroniser TV for at tænde/slukke TV'et samtidigt
    • Hvis du vil tænde/slukke for en anden enhed samtidig, skal du tænde for Synk.kildeog derefter vælge enheden. Denne indstilling vises kun, når styring af en anden enhed er konfigureret.
      power sync on. tv and sync source off power sync on. tv and sync source on