SoundTouch 10 trådløs højttaler

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Oprettelse eller adskillelse af et stereopar

Når du opretter et stereopar, kan du forbinde to højttalere, så du kan bruge én som venstre højttaler og én som højre højttaler. Det giver dig mulighed for at skabe et bredere stereobillede, producere mere volumen og dække et større område.

Oprettelse af et stereopar:

• Stereopar kan ikke oprettes uden en aktiv internetforbindelse
  • SoundTouch- og Bluetooth-streaming er tilgængelig for stereopar
  • AUX IN er ikke tilgængelig til stereopar
  • Kun én parret højttaler modtager fjernkommandoer. Dette forhindrer modstridende kommandoer, da parrede højttalere typisk placeres, hvor begge højttalere kan registrere fjernkommandoer samtidigt
Sådan opretter du et stereopar:
  1. I SoundTouch-appen skal du vælge systemet i enhedens bakke nederst

SoundTouch app device tray at bottom
  2. I systempanelet skal du vælge Indstillinger (gearikon) for at åbne Speaker Details (Højttaleroplysninger)

SoundTouch app system panel
  3. VÆLG "OPRET STEREOPAR"

SoundTouch app Speaker Details screen
  4. Vælg "FORTSÆT"

SoundTouch app creating a stereo pair
  5. Vælg det system, der skal være den venstre højttaler, og vælg derefter "FORTSÆT". Den venstre højttaler afspiller en tone for at bekræfte

SoundTouch app select left speaker  SoundTouch app confirm left speaker
  6. Vælg det system, der skal være den højre højttaler, og vælg derefter "FORTSÆT". Den højre højttaler afspiller en tone for at bekræfte

SoundTouch app select right speaker  SoundTouch app confirm right speaker
  7. Indtast et navn til parret (eller lad navnet være uændret), og vælg derefter "FORTSÆT". Begge højttalere afspiller en tone for at bekræfte opsætningen

SoundTouch app naming stereo pair  SoundTouch app naming stereo pair

Parret kan nu vælges i systembakken Lyd fra venstre kanal afspilles gennem den angivne venstre højttaler, og lyd fra højre kanal afspilles gennem den angivne højre højttaler.

Adskillelse af et stereopar:

1. I SoundTouch-appen skal du vælge stereoparret i enhedens bakke
  2. I panelet parret system skal du vælge ikonet for indstillingsgear for at åbne højttalerens detaljer for parret

SoundTouch app screen showing 2 SoundTouch 10 speakers

3. Vælg "SEPARAT PAR"

SoundTouch app screen highlighting separate stereo pair button

4. Vælg "FORTSÆT" for at bekræfte

SoundTouch app screen highlighting continue button