Opsætning af Fitness-app - Runkeeper (iOS)

Dit produkt kan integreres med fitness-apps for at dele oplysninger. Du kan nu benytte din foretrukne kompatible sundheds-app til at overvåge din træningsrutine og nyde godt af andre sundhedsfunktioner.

Sådan konfigureres pulssensoren i Runkeeper-appen til iOS:

Tilslut din pulssensor

1. Tænd for dine hovedtelefoner, og slut dem til din mobile enhed
    Tip: Under tilslutning vises et batteriikon ved siden af Bluetooth-ikonet på enheden

Bluetooth battery icon

2. Placer hovedtelefonerne i dine ører
    Tip: Pulssensoren sidder i venstre ørepude, så sørg for, at den sidder godt fast i øret
  3. Åbn Runkeeper-appen
  4. Log på din Runkeeper-konto, eller opret en
  5. Tryk på ikonet mig nederst til venstre

Selecting Me

6. Tryk på ikonet Indstillinger

Selecting Settings

7. I indstillingsmenuen skal du trykke på Apps, Services, and Devices

Selecting Apps, Services, and Devices

8. Tryk på enheder og forstærker; hardware

Selecting Devices and Hardware

9. Tryk på pulsmåler for at søge efter og tilslutte din pulssensor. Når du bliver bedt om det, skal du trykke på OK for at bekræfte forbindelsen.
    Tip: Du kan ignorere meddelelsen for at sætte dine hovedtelefoner i parringstilstand. Det er ikke nødvendigt for dette trin

Selecting Heart Rate Monitor  Heart rate monitor pairing  Heart rate monitor paired

Se din puls

Start en træning for at få vist din puls.
  1. Tryk på tilbage arro windtil du ikke kan åbne menuen Indstillinger , og tryk derefter på mig

Selecting Back button in upper-leftSelecting back button in upper-leftSelecting Me button in upper-left

2. Tryk på Start

Selecting Start

3. Tryk på Start Free Run, Tillad Runkeeper adgang til Motion and Fitness Activity, og se derefter din puls.
    Tip: Hvis du ikke tillader adgang til Motion and Fitness Activity, kan du ikke starte en Runkebepe -træning.

Selecting Start Free Run  Selecting OK  Run activity screen