Opsætning af Fitness-app - Endomondo (iOS)

Dit produkt kan integreres med fitness-apps for at dele oplysninger. Du kan nu benytte din foretrukne kompatible sundheds-app til at overvåge din træningsrutine og nyde godt af andre sundhedsfunktioner.

Sådan konfigurerer du pulssensoren i Endomondo-appen til iOS:

Tilslut pulssensoren

1. Tænd for dine hovedtelefoner, og slut dem til din mobile enhed
    Tip: Under tilslutning vises et batteriikon ved siden af Bluetooth-ikonet på enheden

Bluetooth icon with battery level

2. Placer hovedtelefonerne i dine ører
    Tip: Pulssensoren sidder i venstre ørepude, så sørg for, at den sidder godt fast i øret
  3. Åbn Endomondo-appen
  4. Log på din Endomondo-konto, eller opret en
  5. Tryk på ikonet Menu øverst til venstre

Selecting the menu in the upper-left

6. Tryk på Indstillinger

Selecting Settings

7. Tryk på hjertefrekvens

Selecting Heart Rate

8. Tryk let på Tilslut bælte

Selecting Connect belt

9. Tryk på Bluetooth Low Energy
    Selecting Bluetooth Low Energy

10. Tryk på Aktiver Bluetooth lavenergi
    Selecting Enable Bluetooth Low Energy

11. Når du bliver bedt om det, skal du trykke på par og derefter trykke på O kto-bekræftelse

App searching for heart rate sensor  Selecting Pair  Selecting OK

Se din puls

1. Tryk på pilen tilbage øverst til venstre, indtil du vender tilbage til skærmbilledet Indstillinger , og tryk derefter på ikonet Menu for at vende tilbage til appens startskærm og menu

Selecting the back button  Selecting the menu in the upper-left

2. Tryk på Træning
    Selecting Workout

3. Hvis du vil tilføje puls til instrumentbrættet, skal du udskifte en af de forudindstillede datavisninger (Gns. Tempo, kalorier, sport, træningosv.) ved at trykke på i tog derefter vælge Puls.

Selecting a preset data item  Selecting Heart Rate  App main screen