SoundSport Pulse trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2016 - 2019

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opsætning af Fitness-app - Apple Health (iOS)

Dit produkt kan integreres med fitness-apps for at dele oplysninger. Du kan nu benytte din foretrukne kompatible sundheds-app til at overvåge din træningsrutine og nyde godt af andre sundhedsfunktioner.

Sådan konfigureres pulssensoren i Apple Health-appen til iOS:

Bemærk: Følgende instruktion suse iOS 10.
  1. Tænd for dine hovedtelefoner, og slut dem til din mobile enhed
    Tip: Under tilslutning vises et batteriikon ved siden af Bluetooth-ikonet på enheden

Bluetooth battery icon

2. Gå til Bluetooth-indstillingerne på din enhed
  3.  Under ANDRE ENHEDER skal du trykke på HR-Bose Soundsport Pulse for at tilslutte pulssensoren

Selecting Bose heart rate sensor in Other Devices  Bose heart rate sensor connecting  Bose heart rate sensor connected

4. Plac ede hovedtelefoner, du tager med dig
    Tip: Pulssensoren sidder i venstre ørepude, så sørg for  , at sur eis sidder godt fast i øret
  5. Åbn Apple Health-appen: Du skal være på siden sundhedsdata
  6. I appen skal du trykke på Vitals for at få vist din puls, som det kan tage et par sekunder at få vist.

Health Data screen  Selecting Vitals on Health Data screen  Vitals screen