Ved hjælp af pulssensoren

Når du åbner Bose-appen og tilslutter dine hovedtelefoner, bør du se ikonet for hjertefrekvens animere, mens hovedtelefonerne søger efter din puls. Når pulsen er registreret, hører du "puls registreret" i hovedtelefonerne, og ikonet for puls ændres til hjertefrekvenstallet. Den venstre optiske sensor til øreproppen skal komme i kontakt med huden for at aflæse hjertefrekvensen.

Overvåg din puls i Bose Connect-appen.

Bemærk: Sørg for, at den venstre øreprop sidder korrekt og sikkert fast i det venstre øre, så  ørepuderne kan registrere din puls.

Når dine hovedtelefoner ikke er tændt,  vises det animerede eHeart-ikon i Bose Connect-appen, mens din puls registreres.

Animated heart icon

Når den først er registreret, kan du høre "puls registreret" i dine hovedtelefoner, og ikonet hjerte i ap pis erstattede med din puls.

Heart icon with heart rate

TA phjerteklikonet for at få en fuldskærmsvisning af din puls.

Heart rate screen

Brug en fitness-app til at få vist din puls.

Flere apps, herunder gas MapMyRun, Runkeeper, Endomondo og andre, kan vise din puls, mens hovedtelefonerne er sluttet til den enhed, der kører appen. Da forskellige apps har forskellige indstillinger og pulstilgængelighed, kan du her finde nyttige tip:
  1. I indstillingerne for din fitness-app skal du se efter noget, der minder om enheder, hardware eller pulsmåler. NFølg app-instruktionerne for at søge efter eller oprette forbindelse til en pulssensor – dine hovedtelefoner.
  2. I nogle apps skal du ikke vælge HR-Bose SoundSport Pulse fra app-listen over tilgængelige enheder
  3. Nogle apps viser kun din puls, når du vælger Start træning
  4. Nogle fitness-apps kræver en betalt subscriptio for et komplet sæt funktioner, herunder overvågning af gheart-hastighed
  5. Den venstre øreprop registrerer din puls. Sørg for, at den sidder godt fast i øret under din træning
  6. Hvis appen har en hjælpemenu, skal du se den for at få yderligere oplysninger om, hvordan du integrerer dine hovedtelefoner med appen