90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

SoundLink Flex Bluetooth® højttaler

Sælges fra 2021 - aktuelt

ER DET IKKE DIT PRODUKT?
Hjælp os med at yde den bedste support ved at bekræfte dit produkt nedenfor
Select your product
Product image
SUPPORTMULIGHEDER TIL
Loading
SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Bose Connect-appen registrerer ikke produktet

Hvis du åbner Bose-appen på din iOS- eller Android-enhed , men din Bose Bluetooth-produkt ikke er et fundament eller ikke vises i appen, kan du prøve følgende:

Sørg for, at du bruger Bose Connect-appen.

Der er flere Bose-apps, der er designet til forskellige produkter. Dit produkt fungerer sammen med Bose Connect-appen icon. Du kan finde flere oplysninger under Download Bose Connect-appen for kompatible produkter.

Sørg for, at du har Bose Connect-appen version 17,0 eller nyere.

SoundLink Flex er kompatibel med Bose Connect-appen version 17,0 og nyere. Du kan kontrollere appens version eller finde Bose Connect-appen i app-butikken for din enhed for at få vist app-oplysninger og installere tilgængelige opdateringer.

Prøv at tilslutte dit Bose-produkt én gang uden at bruge Bose Connect-appen.

Hvis du har problemer med at tilslutte en Bluetooth-enhed til dit Bose-produkt ved hjælp af Bose Connect-appen, kan du prøve at oprette forbindelse fra enhedens Bluetooth-menu i stedet for fra appen. Når der er oprettet forbindelse, kan du prøve at åbne appen igen. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed. I fa-forbindelse kan stadig ikke oprettes, se kan ikke oprette forbindelse til en Bluetooth-enhed for at få mere hjælp.

Aktiver Bluetooth-tilladelser for iOS13 og op.

Med iOS 13 og nyere , når du installerer Bose Connect -appen første gang på din enhed, bliver du bedt om at aktivere Bluetooth-tilladelser fra Apple. Jeg vælger "Tillad ikke" , og du vil ikke kunne fuldføre opsætningen. Aktiver Bluetooth-tilladelse for at fuldføre konfigurationen:

Der er to måder at afhjælpe dette på en iOS-enhed:
  1.  Rul ned til listen over apps i enhedsindstillingerne
  2. Vælg Bose Connect
  3. Under "TILLAD BOSE-MUSIK AT FÅ ADGANG til" skal du aktivere "Bluetooth".

Eller gå til beskyttelse af personlige oplysninger og gt, Bluetooth og gt, og aktiver Bose Connect i forbindelse med devic esettings.

Luk og åbn Bose-appen igen.

Lukning af en app afhænger af enheden og operativsystemet. De almindelige metoder til mobilenheder er vist nedenfor:

På iOS-enheder:
  1. Afhængigt af din iOS-enhed skal du enten trykke to gange på knappen Hjem eller stryge op fra botto mcente rof skrige nfor at se activ eapps
  2. Stryg til venstre eller højre for at finde den app, du vil lukke
  3. Stryg opad på app'en for at lukke den.
På Android-enheder:
  1. På startskærmen skal du trykke på app-ikonet og holde det nede
  2. Tryk på App-oplysninger i det pop op-vindue, der vises
  3. Tryk på Tving stop på skærmbilledet App-oplysninger.

Ryd Boses produkthukommelse for tidligere tilsluttede Bluetooth-enheder.

Dit Bose-produkt husker de sidste flere enheder, det tilsluttede, så det hurtigt kan oprette forbindelse til dem igen.     I cas ethere i sa nissue med eDevice-hukommelse, Clea rit an ddernæst forsøge at genoprette forbindelse til enheden. Du kan finde flere oplysninger under rydning af produktets hukommelse på parrede Bluetooth-enheder og tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Genstart enheden, der kører Bose-appen.

Elektronik migh skal genstartes fra tid til anden for at løse mindre problemer. Dette gøres typisk ved at tænde for den djævelsk elsk og derefter tænde for den igen.

Fjern alle indgange på dit Bose-produkt fra Bluetooth-menuen på Bluetooth-enheden. Prøv derefter at oprette forbindelse igen.

I Bluetooth-menuen på Bluetooth-enheden finder du en liste over Bluetooth-produkter, der tidligere har været tilsluttet. Dit Bose-produkt kan vise sig en eller flere gange i forhold til listen (dvs. Det kan være anført en anden gang med "LE" i navnet). Vælg hver post for at fjerne dit produkt ved at vælge Glem, Fjern parringSlet eller noget lignende. Prøv at oprette forbindelse igen. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Sørg for, at tilladelser til placering ikke er blokeret for appen i dine indstillinger for mobilenheder.

I app-indstillingerne på din enhed skal du sørge for, at de nødvendige tilladelser ikke er deaktiveret for Bose-appen. Disse tilladelser bruges til at registrere og kontrollere dit Bose-produkt:
  • For iOS-enheder skal du gå til Indstillinger og gt; Privatliv og gt; Placeringstjenester og kontrollere, at den ikke er deaktiveret for Bose-appen
  • For Android-enheder skal du gå til Indstillinger og gt; applikationer og vælge Bose-appen. Tryk på tilladelser , og kontroller, at placering ikke er deaktiveret. (Bemærk! Placeringen af disse indstillinger kan variere fra enhed til enhed)

For Android-enheder skal du prøve at rydde lagrede Bose-app-data fra enheden.

Hvis du bruger en Android-enhed, kan du rydde ap -dataene, når enheden gemmer sfor Bose-appen. Dette vil æalle Bose-app-indstillinger, så du kan starte forfra. For at gøre dette skal du gå til menuen for enhedsindstillinger  og se på menuen  Apps . Vælg  Bose ap PAN dchoos både Ryd cache og Ryd data.

Afinstaller og geninstaller Bose-appen.

Hvis der opstod et problem med eapp'en, skal du afinstallere den fra din enhed, downloade en dreinstall den og derefter prøve igen.