QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II

Sælges fra 2017 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Bose Connect-appen registrerer ikke produktet

Hvis du åbner Bose-appen på din iOS- eller Android-enhed , men din Bose Bluetooth-produkt ikke er et fundament eller ikke vises i appen, kan du prøve følgende:

Kontroller, at du bruger Bose Connect-appen.

Der er flere Bose-apps, der er designet til forskellige produkter. Dit produkt fungerer med Bose Connect-appen icon. Du kan finde flere oplysninger i downloade Bose Connect-appen til kompatible produkter.

Prøv at tilslutte dit Bose-produkt én gang uden at bruge Bose Connect-appen.

Hvis Bose Connect-appen ikke kan finde dit produkt, skal du først prøve at slutte dit produkt til smartphonen ved hjælp af Bluetooth-menuen på smartphonen. Når der er oprettet forbindelse, skal du prøve appen igen. Se tilslutning af en Bluetooth-enhed for at få hjælp til tilslutning af en smartphone. Hvis der stadig ikke kan oprettes forbindelse, skal du se kan ikke tilslutte en Bluetooth-enhed.

Afinstaller og geninstaller Bose-appen.

Hvis der opstod et problem med eapp'en, skal du afinstallere den fra din enhed, downloade en dreinstall den og derefter prøve igen.

Tillad de tilladelser, der kræves af Bose Connect-appen.

Når du første gang åbner appen, bliver du bedt om nogle tilladelser. Programmet finder og styrer dit produkt. Hvis du allerede har afvist disse, skal du afinstallere og geninstallere appen. Når du derefter åbner appen, skal du tillade de ønskede tilladelser, når du bliver bedt om det.

Fjern alle indføringer af dit Bose-produkt på Bluetooth-enheden.

1. På den enhed, du forsøger at oprette forbindelse til, skal du gå til Bluetooth-indstillingerne.
  2. Find dit Bose-produkt på listen over huskede Bluetooth-forbindelser, og fjern det. Du skal måske vælge at glemme eller ophæve parringen.
  3. Remov ean yadditional enerie sfor dit produkt på listen, inklusive eventuelle enhver enérie , der begynder med "LE-".
  4. Prøv at oprette forbindelse igen. Se tilslutning af en Bluetooth-enhed for at få hjælp til at oprette forbindelse.

Genstart Bluetooth-enheden.

Elektronik, f.eks. mobiltelefoner, tablets eller computere, skal muligvis nulstilles af og til for at løse mindre problemer. Dette gøres typisk ved at lukke enheden ned og derefter tænde den igen.

Nulstil dine hovedtelefoner.

Produktindstillingerne er ikke angivet under denne nulstilling.
  1. Sluk for hovedtelefonerne, og vent derefter 30 sekunder.
  2. Slut dine hovedtelefoner til en stikkontakt ved hjælp af en amerikansk oplader, og vent derefter 5 sekunder.
  3. Fjern USB-kablet fra headsettet, og vent derefter 1 minut.
  4. Poche ron dine hovedtelefoner og genoptage normal brug.

Ryd hovedtelefonernes hukommelse for tidligere tilsluttede Bluetooth-enheder.

Tænd for dine hovedtelefoner, og skub derefter Powe -kontakten til Bluetooth-ikonet, og hold den nede i 10 sekunder, indtil du hører "liste over Bluetooth-enheder ryddet."

Sørg for, at Bose-appen er opdateret.

Hvis Bose-appen ikke er den nyeste version, mangler den muligvis funktioner eller forbedringer. Gå til App Store på din enhed, Søg efter appen, og vælg den. Hvis der findes en opdatering, skal du installere den.

Søg efter og installér alle tilgængelige systemopdateringer.

Besøg btu.bose.com på en computer , og følg instruktionerne for at sikre, at dit produkt har de nyeste funktioner og forbedringer. Se opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt.