SoundSport Pulse trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2016 - 2019

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Omdøbning af et produkt

Du kan give dit Bose-produkt et andet navn. Dette kan f.eks. være nyttigt til at identificere dit produkt , når flere Bluetooth -produkter er angivet i en app eller enhedsmenu.

Omdøb et produkt ved hjælp af Bose Connect-appen.

1. Åbn appen, og vent, mens den søger efter tilgængelig Bose Bluetooth® produkter

2. Tryk på ikonet Indstillinger gea i øverste højre hjørne
    Tip: Hvis du har mere end ét Bose Bluetooth -produkt, skal du stryge til venstre eller højre for at finde det og derefter trykke på Indstillinger

3. Tryk på navn

4. Rediger navnet:
    • Ryd navnet ved at trykke på  Xon til højre
    • Indtast et nyt navn ved at trykke på feltet navn for at få vist enhedens tastatur
    • Generer et tilfældigt navn ved at trykke på Generer navn. Du kan trykke på den for at generere et andet navn. Hvis du vil bruge et genereret navn, skal du trykke på brug dette navn