Bose QuietComfort® Earbuds

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Sådan tænder og slukker du for produktet

Find ud  af, hvordan du kan øge dit produkts ydeevne, når du er klar til at bruge det, og slå det fra, når det ikke er i brug.

Sådan tænder og slukker du for produktet:

Der er tændt for strømmen

1. Tryk på knappen foran på opladningsetuiet. Sørg for at bruge fingerspidsen, når du trykker på knappen.

2. Når opladningsetuiet åbnes, tændes in-ear hovedtelefonerne. Statusindikatorerne for ørepuderne og opladeretuiet lyser. Sørg for, at LED'erne er tændt, før du fjerner ørepropperne fra etuiet. Luk etuiet, når du fjerner ørepropperne fra opladeretuiet. Denholder batteritiden og holder kabinettet fri for snavs.

Sluk

1. Anbring begge in-ear hovedtelefoner i opladningsetuiet.
  2. Luk etuiet, og ørepropperne slukker.

Standbytilstand

Standby bevarer in-ear hovedtelefonens batteri, når in-ear hovedtelefonerne er ude af etuiet og ikke er i brug. Ørepropperne skifter til standby, når du fjerner begge ørepuder fra dine ører i 20 minutter. Du vækker in-ear hovedtelefonerne ved at sætte begge in-ear hovedtelefoner i ørerne eller bruge Bose Music-appen.

Dvaletilstand

Dvaletilstand sparer opladeretuiet og ørepudens batteri. Når ørepuderne og ørepuderne er i dvaletilstand, skal du altid åbne etuiet, vente på, at LED'erne tændes, og derefter fjerne ørepropperne fra etuiet. Hvis du undgår denne proces, tænder produktet ikke og tilslutter det korrekt. Hvis det er tilfældet, skal du placere ørepropperne i etuiet og prøve igen.

Kun sleep-mod vises:
  • Første gang, du er ude af boksen. Helt nye ørepuder ar i dvaletilstand for at spare på batteriet
  • Når opladeretuiet og ørepropperne når op på 100 % opladning, går ørepropperne i dvaletilstand for at spare på batteriet