Bose Frames Tempo

Sælges fra 2020 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Sådan tænder og slukker du for produktet

Find ud  af, hvordan du kan øge dit produkts ydeevne, når du er klar til at bruge det, og slå det fra, når det ikke er i brug.

Dine rammer leveres med en delvis opladning og kan have brug for. at vågne før første brug

For at vække dine billeder skal du tilslutte rammerne til strøm i 2 sekunder og derefter afbryde forbindelsen. Prøv at tænde igen.

Følg disse trin for at tænde eller slukke for produktet:

Sådan tændes enheden:

Tryk på knappen på højre brillestang for at tænde for dine Frames.

• Statusindikatoren blinker hvidt to gange og lyser derefter afhængigt af Bluetooth-forbindelsesstatus
  • En stemmemeddelelse angiver batteriniveauet og status for Bluetooth

Sådan slukker du

• Tryk på knappen, og hold den nede, indtil du hører en tone. Statusindikatoren blinker hvidt to gange og skifter derefter til sort

• Du kan også vende billederne på hovedet i 2 sekunder for at slukke. Statusindikatoren blinker hvidt og skifter derefter til sort. Du kan deaktivere Flip-to-Off i Bose Music-appen i menuen Indstillinger .
BEMÆRK: Når billederne er slukket, kan du flytte dem i en hvilken som helst retning.

Automatisk slukning ved hjælp af bevægelsesdetektering

Automatisk slukning sparer på batteriet, når dine Frames ikke anvendes. Billederne slukkes, når lyden er stoppet, og du ikke har flyttet billederne i 10 minutter. Tryk på knappen på den højre brillestang for at tænde dine Frames.
BEMÆRK: Du kan deaktivere bevægelsesregistrering i Bose Music-appen i menuen Indstillinger .