Lifestyle® 18 serie III DVD-baseret underholdningssystem

Sælges fra 2006 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af SD progressiv scanning

Dit system understøtter progressiv scanning for NTSC-video, som generelt giver et bedre billede fra video, der afspilles gennem dit system. Lær, hvordan du justerer indstillingerne for progressiv scanning.

Indstilling af SD progressiv scanning:

Denne indstilling er kun tilgængelig for systemer med konsolsoftwareversion 030100 eller nyere. Derudover skal du have tilbehøret VS-2 videoforstærker tilsluttet til dit TV med komponent-videokabler. Se indstilling af progressiv scanning for video for andre opsætninger.
  1. På dit system skal du vælge en af følgende kilder: CD/DVD (med en disk isat) , AUX, CBL-sat eller VCR
  2. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  3. Rul ned til SD progressiv scanning
  4. Rul til højre for at vælge den aktuelle indstilling
  5. Rul op eller ned for at vælge en indstilling fra (for 480i- eller 576i-video) eller til (for 480p- eller 576p-video)
  6. Tryk på knappen Afslut for at forlade menuen.