Wave® SoundTouch® musiksystem

Sælges fra 2013 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Afspilning af iTunes-lydbøger via SoundTouch

Find ud af, hvordan du lytter til lydbøger, der er downloadet eller føjet til et iTunes-musikbibliotek, der er knyttet til din SoundTouch-konto.

Find ud af, om lydbogsfilerne er AAC-filer.

I iTunes er lydbøger forsynet med filtypenavnet .m4b og vises ikke i SoundTouch-appen. .m4b-filer kan dog ændres til .m4a-filer og importeres igen, hvis de er en AAC-fil.

Se bestemmelse af filtypen for et lydsporfor at få oplysninger om bestemmelse af filtypen.

Hvis filen er AAC, skal du ændre filtypenavnet til .m4a.

1. Find lydfilen. Medmindre det er blevet ændret manuelt, er placeringen /brugere/[brugernavn] /musik/iTunes/
  2. Vælg, og klik derefter en enkelt gang på filnavnet for at omdøbe det. Alternativt kan du højreklikke på filnavnet og vælge Omdøb
  3. Ændr filtypenavnet i slutningen af filnavnet fra .ac cto .m4a
  4. Ad reklamere for filen til iTunes igen
  5. Når filen er tilføjet, skal du ændre Medieart til musik
    1. Højreklik på filen
    2. Klik på Indstillinger
    3. Klik på rullemenuen Media Kind , og vælg musik

6. Vent op til 15 minutter, indtil dit musikbibliotek automatisk synkroniseres. Du kan finde flere oplysninger under synkronisering af musikbiblioteket
  7. I musikbiblioteket skal du gå til Books & amp; Spoken Word -genre for at finde og afspille filen.