Bose SoundLink Flex Bluetooth® Højttaler

Sælges fra 2021 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Adgang til og justering af produktindstillinger med Bose Connect-appen

Bose Connect-appen giver dig adgang til produktindstillinger og avancerede funktioner fra din mobilenhed. Dette giver hurtig, praktisk og intuitiv adgang til produktfunktioner.

Visning og justering af produktindstillinger med Bose Connect-appen:

1. Åbn appen, og vent, mens den søger efter tilgængelige Bose Bluetooth produkter

2. Tryk på ikonet Indstillinger for at åbne menuen med produktindstillinger
    Tip: Hvis du har mere end én Produkt, stryg til venstre eller højre for at finde det ønskede produkt, og tryk derefter på Indstillinger

3. Rul til og tryk på den ønskede indstilling for at få vist oplysninger eller foretage ændringer.
    Bemærk: Indstillingerne kan variere afhængigt af produktet og kan afvige fra dem, der er vist nedenfor.