Bose Smart Soundbar 900

Sælges fra 2022 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Bestemmelse af det digitale lydformat

Dit system kan vise den type digital lyd, det modtager. Dette er nyttigt til at afgøre, om du modtager den bedste lyd fra en tilsluttet enhed.

Sådan bestemmes lydformatet for det indhold, der afspilles:

Åbn Bose Music-appen, og vælg SoundBar. Når der afspilles lyd fra en optisk eller HDMI ARC-tilslutning via SoundBar, skal du trykke på "afspilning fra TV" nederst i appen. I det viste skærmbillede vises lydformatet med et af følgende formater:
  • LPCM
  • Dolby Digital
  • Dolby Digital Plus
  • Dolby TrueHD
  • Dolby Atmos
Hvis det viste lydformat ikke svarer til det, du forventer, skal du gennemse og justere indstillingerne for lydudgang på dit TV og de enheder, der er tilsluttet det. Lydformat og passthrough-indstillinger skal muligvis ændres fra 'fra' eller 'Auto' til 'til'.

bose musik-app. afspilning fra tv