SoundSport trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2022 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kan ikke parre NFC-kompatibel enhed

Hvis du ikke kan forbinde en enhed til et produkt ved hjælp af NFC (Near-Field Communication), kan du prøve følgende:

Sørg for, at enheden understøtter tilslutning af en Bluetooth-enhed via NFC.

NFC (Near-Field Communication) kan bruges til en lang række tilslutninger (dvs. Bluetooth, betaling, fildeling osv.). Kontroller oplysningerne eller brugervejledningen til din enhed for at bekræfte, at den understøtter Bluetooth-parring via NFC. Hvis ikke, skal du se tilslutning af en Bluetooth-enhed for at parre enheden.

For Apple-produkter skal du oprette forbindelse via Bluetooth.

Apple-produkter kan muligvis ikke oprette forbindelse til Bluetooth-højttalere via NFC. I stedet skal du se tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Åbn enhedens indstillingsmenu, og sørg for, at NFC er aktiveret.

Hvis indstillingerne ikke kan findes, skal du se i enhedens dokumentation for at finde og aktivere NFC.

Kontroller, at enhedens A2DP Bluetooth ® -protokol er aktiveret.

Ved parring/tilslutning af enheden skal A2DP Stereo Audio være aktiv for at sikre, at der sendes lyd i høj kvalitet til headsettet. Hvis signalet sendes til headsettet ved hjælp af headset Profile (HSP) eller Hands-Free Profile (HFP), vil lydkvaliteten være lav og/eller dårlig

Du kan finde oplysninger om, hvilken profil enheden understøtter, i den deviske emanufacturer.

Find NFC-berøringspunktet på din enhed.

NFC er kortrækkende kommunikation, der kræver, at enheder skal være inden for ca. fem cm fra hinanden for at kommunikere. På visse enheder (dvs. Større enheder som f.eks. en bærbar computer eller tablet) skal du muligvis finde enhedens NFC-berøringspunkt for at sikre, at det er tæt nok på Boses berøringspunkt. Se enhedens dokumentation for at finde NFC-berøringspunktet. Kontroller derefter, at dette berøringspunkt er korrekt placeret under parringen. Du kan finde flere oplysninger under parring af en enhed via NFC

Genstart den enhed, der bruges til at oprette forbindelse til Bose-systemet.

Elektronik – som smartphones, tablets eller computere – skal muligvis genstartes fra tid til anden for at rette mindre behandlingsfejl. Dette gøres typisk ved at dreje på enheden og om muligt fjerne batteriet i 15 sekunder. Tænd derefter for enheden, og prøv igen.

Ryd Boses produkthukommelse for tidligere tilsluttede Bluetooth-enheder.

Dit Bose-produkt husker de sidste flere enheder, det tilsluttede, så det hurtigt kan oprette forbindelse til dem igen.     I cas ethere i sa nissue med eDevice-hukommelse, Clea rit an ddernæst forsøge at genoprette forbindelse til enheden. Du kan finde flere oplysninger under rydning af produktets hukommelse på parrede Bluetooth-enheder og tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Find ud af, om der bruges et batteri fra en tredjepart i enheden.

Som nogle har deres NFC-chips gemt i enhedens batteri. Hvis batteriet er blevet udskiftet med en upræcis udskiftning, kan enheden vise, at NFC er aktiveret og fungerer, men uden chippen kan den ikke fungere.

Find ud af, om problemet opstår med en anden kompatibel enhed.

Hvis problemet ikke opstår med en anden kompatibel enhed, er problemet relateret til den oprindelige enhed. Se enhedens dokumentation eller producent for at få yderligere oplysninger.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.