QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II

Sælges fra 2017 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Parring af en enhed via NFC

Dine Bluetooth-aktiverede mobile enheder eller lydenheder kan nemt tilsluttes dit produkt via NFC (Near Field Communication). Lær, hvordan du parrer Bluetooth-enheder med dit produkt.

Sådan tilsluttes en NFC-enhed:

1. Tænd dit produkt
  2. På den enhed, du vil tilslutte, skal du aktivere Bluetooth og NFC
  3. sæt kortvarigt NFC-berøringspunktet o n enheden til NFC-ikonet på dine hovedtelefoner
    Tip: De fleste enheder skal ikke låses op, før NFC kan aktiveres

NFC Touchpoints

Bluetooth-indikatoren på dit produkt lyser konstant hvidt, når det er tændt.