A20 aviation headset

Sælges fra 2024 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Brug af Secondary Audio Mode-vælgeren

Hvis du har tilsluttet en ekstern lydenhed til dit headset (f.eks. Musikafspiller, mobiltelefon eller GPS), kan du bestemme, hvordan du vil høre lyden, når der er lyd via samtaleanlægget. Dette sikrer, at du ikke går glip af vigtige oplysninger, der kommunikeres på samtaleanlægget.

Brug kontakten på headsettets kontrolmodul til at vælge en lydprioritetstilstand:

Bemærk: Lyden fra samtaleanlægget kan ikke slås fra, uanset den valgte lydtilstand.

Kontaktpositioner

• Øverste position (lydløs): Hvis der er lyd i samtaleanlægget , afbrydes lyden fra en anden lydkilde, indtil intercom-lyden stopper
  • Midterposition (blanding): Intercom audio i sheard på samme tid en anden tilsluttet audi oDevice
  • Nederste position (fra): Kun faste indstillinger for intercom audi ois; lyd fra ekstraudstyr er slået fra, og Bluetooth er deaktiveret