Lifestyle® SoundTouch® 525 underholdningssystem

Sælges fra 2015 - 2016

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Aktivering eller deaktivering af Wi-Fi og Bluetooth for dit produkt

Wi-Fi- og Bluetooth-funktioner på dit produkt kan aktiveres eller deaktiveres samtidigt. Dette er nyttigt i situationer, hvor der er behov for begrænset systemfunktionalitet (dvs. hvis du kun har brug for hjælpeinputtet).

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Wi-Fi- og Bluetooth ® -funktionalitet:

Bemærk: Både serie i og serie II SoundTouch-adaptere kan bruges sammen med dit system. Adaptere i serie i har ikke Bluetooth-funktionalitet.

Deaktivering af Wi-Fi og Bluetooth

På bagsiden af SoundTouch-adapteren skal du trykke på betjeningsknappen og holde den nede i ca. 10 sekunder, indtil Wi-Fi-indikatoren på bagsiden af adapteren slukkes.

Genaktivering af Wi-Fi og Bluetooth

På bagsiden af SoundTouch-adapteren skal du trykke på betjeningsknappen og derefter vente, mens adapteren opretter forbindelse til dit netværk igen.