SoundTouch® 20 serie II Wi-Fi® musiksystem

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Anbefalede routerindstillinger til brug med Bose Wi-Fi-produkter

Routerkonfigurationer kan begrænse netværkstrafik, hvilket kan medføre problemer med netværks- eller app-kommunikation. Hvis du oplever netværksproblemer, kan du prøve disse indstillinger for at få den bedste ydeevne med dit Bose-produkt.

I menuen router-indstillinger skal du se efter og justere følgende indstillinger som beskrevet:

Bemærk: Før du foretager ændringer i  din routers konfiguration, skal du ikke e de aktuelle indstillinger, hvis du skulle få brug for at gendanne ændringer, der ikke lykkes.

Anbefalede routerindstillinger til Bose-produktkompatibilitet

1. UPnP: Aktivér
  2. Multicast: Aktivér
  3. IGMP: Aktivér
  4. Trådløs isolering: Deaktiver
  5. IGMP-proxy: Deaktiver
  6. IGMP snooping: Deaktiver
  7. Wi-Fi Radio- eller radiotilstand: Blandet eller B/G/N
  8. Stealth-tilstand: Deaktiver
  9. MAC-filtrering/adgangskontrol: Deaktiver, eller tilføj Bose-systemets MAC-adresse til listen over tilladte enheder
  10. WPS: Deaktiver
  11. WAN IP-blokering: Deaktiver

Anbefalede routerindstillinger for Bose-produktydeevne

1. Trådløs kanal: Fast (vælg en bestemt kanal); automatisk kanalvalg anbefales ikke

Standard Wi-Fi bruger 11 kanaler. Valg af den bedste kanal kan kræve afprøvning og fejl. Vælg kanal 1 eller 11, og hold øje med systemet for at se, om ydeevnen forbedres. Hvis det ikke er tilfældet, kan du prøve de andre kanaler, indtil ydeevnen forbedres

2. Sikkerhedstype: WPA-2 (PSK) med AES-kryptering

Nogle routere har en blandet sikkerhedstilstand med WPA (TKIP)/WPA-2 (AES) for kompatibilitet med ældre produkter. Vælg kun WPA-2, hvis ingen netværksenheder er afhængige af WPA eller blandet tilstand. Hvis du er usikker på, om andre netværksenheder vil blive berørt, skal du notere den aktuelle sikkerhedsindstilling, skifte til WPA-2 og prøve alle andre netværksenheder. Vend om nødvendigt tilbage til den forrige sikkerhedsindstilling

3. WMM: Deaktiver

Denne indstilling er beregnet til at optimere streamingtjenester, men giver typisk prioritet til tale- eller videostreaming, hvilket kan have en negativ indvirkning på streaming af lyd eller reservere båndbredde til stemme- eller videoenheder, selv om de er slået fra. Selvom det anbefales at deaktivere WMM på nogle routere, forbedrer aktivering af WMM ydeevnen. Hvis WMM er deaktiveret på routeren, og der opstår problemer med dit Bose-produkt, skal du aktivere WMM og kontrollere for forbedringer

4. Dual-Band (2.4 GHz og 5 GHz) SSID: Navngiv begge på en anden måde.

Med routere, der sender mere end ét netværk, giver e-netværkenes entydige navne. Hvis dine netværk har samme navn, kender produkter på netværket muligvis ikke forskellen med de identiske navne. Thi -scanning får dem til periodisk at afbryde og genoprette forbindelsen, mens de forsøger at skifte mellem netværk. For at forhindre dette, f.eks. hvis routeren tilbyder sa 2.4 GHz-netværk og et 5 GHz-netværk, skal du navngive et "MyNetwork2.4" og navngive det andet "MyNetwork5.0".