CineMate® 130 system til hjemmebiograf

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Bestemmer IP-adressen

En IP-adresse er et sæt tal, som et produkt bruger til at kommunikere på et netværk. Denne adresse kan være nyttig til avanceret opsætning eller fejlfinding.

Brug en af disse metoder til at bestemme systemets IP-adresse:

Brug af SoundTouch-appen

1. Tryk på ikonet Menu i øverste venstre hjørne
  2. Vælg Indstillinger og derefter om
  3. Vælg det ønskede system
  4. Kopier nummeret under overskriften IP-adresse på skærmbilledet Speaker Details (oplysninger om højttaler), der vises

Brug af en Mac eller pc

1. Kør Terminal (Mac) eller Command Prompt (Windows) på en computer, der er tilsluttet det samme netværk som systemet
  2. Indtast kommandoen arp - A for at få vist en liste over IP-adresser på netværket og deres tilknyttede MAC-adresser
  3. Identificer systemet ud fra dets MAC-adresse, og kopier derefter den IP-adresse, der er knyttet til det. Hvis der vises to IP-adresser, skal du kopiere begge
    Tip: Selvom der ikke er et indstillet format for en Bose MAC-adresse, begynder nogle almindelige adresser med 00-0C-8A eller 08-DF-1F (serie i), 08-DF-1F (serie II), D0-39-72, 5C-31-3E, 6C-EC-EB, Eller 54-4A-16 (serie III)

Brug af routerens indstillingsmenu

1. Log på routerens indstillingsmenu
  2. Naviger til IP-adressetabellen
  3. Identificer systemet ud fra dets MAC-adresse, og kopier derefter den IP-adresse, der er knyttet til det. Hvis der vises to IP-adresser, skal du kopiere begge
    Tip: Selvom der ikke er et indstillet format for en Bose MAC-adresse, begynder nogle almindelige adresser med 00-0C-8A eller 08-DF-1F (serie i), 08-DF-1F (serie II), D0-39-72, 5C-31-3E, 6C-EC-EB, Eller 54-4A-16 (serie III)