CineMate® 130 system til hjemmebiograf

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Aktivering eller deaktivering af HDMI-CEC

CEC (Consumer Electronics Controls) er en måde at kommunikere og betjene enheder, der er tilsluttet via HDMI-kabler. Denne funktion gør det muligt for én enhed at styre grundlæggende funktioner på en anden enhed, f.eks. at slukke en enhed eller ændre den valgte indgang på et TV.

Sådan slås HDMI-CEC til eller fra:

Bemærk: Denne indstilling gælder for alle HDMI-enheder, der er tilsluttet systemet.
  1. Tryk på knappen System på fjernbetjeningen
  2. Rul ned til 3 HDMI-CEC
  3. Rul til venstre for højre for at vælge en HDMI-CEC-indstilling:
    1. STANDARD TIL: Aktiverer CEC
    2. ALTERNATIV TIL: Prøv denne indstilling, hvis du ikke kan kontrollere rexperience uventet kontroller med bestemte enheder
      Tip: Hvis denne indstilling  ikke vises, skal du opdatere dit system til den nyeste version. Se opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt for at få flere oplysninger
    3. FRA: Deaktiverer CEC
  4. Tryk PÅ EXIT for at forlade menuen