Bose SoundLink Color Bluetooth® Højttaler II

Sælges fra 1970 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Aktivering eller deaktivering af leveringsmåde

Produktet skifter automatisk til tilstanden levering for at beskytte batteriet i længere perioder uden brug. Lær, hvordan du åbner eller afslutter tilstanden Send på dit system.

Åbn eller luk tilstanden skib.

Indtastning af leveringsmåde:

Når du går i Ship-tilstand, genstartes produktet, men indstillingerne slettes ikke, f.eks. valg af sprog eller hukommelse på Bluetooth-enheden.
  1. Tilslut højttaleren til en stikkontakt
  2. Tryk på og hold Multi-funktionen nede icon knappen i 10 sekunder
  3. Mens du fortsætter med at holde Multi-funktionen nede icon skal du afbryde strømmen til højttaleren
  4. Slip multifunktionen icon

Afslutning af skibstilstand:

• Hvis du vil vække produktet fra tilstanden Ship, skal du slutte det til en stikkontakt.