Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Streaming af musik til et Bose-system med Spotify Connect

I Spotify-app'en kan du bruge Spotify Connect til at streame lyd til en Bose-højttaler. Dette giver dig mulighed for at bruge Spotify-app'en som normalt, mens du hører dine Spotify-app-valg på din Bose-højttaler.

Sådan streamer du Spotify via Spotify Connect:

Spotif -abonnenter kan ikke tilføje deres konto til Bose ap pt osøgning og afspille Spotify-indhold. Alternativt kan Spotify-abonnenter og Spotify Free-brugere streame Spotify til Bose-systemer via Spotify Connect fra Spotify-app'en.
  1. Begynd at afspille noget i Spotify-app'en
  2. På skærmen Now Playing (spiller nu) skal du trykke på højttaleren ico nnæste til kontrolelementerne for at åbne Spotify Connect-menuen
  3. Vælg den Bose-højttaler, du vil høre