CineMate® 130 system til hjemmebiograf

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af AUX-udgangen på siden

1/8" (3.5 mm)-stikket på siden af din systemkonsol kan enten bruges som hovedtelefonstik eller som en ekstra lydindgang (dvs. til hurtig tilslutning af en smartphone, bærbar computer eller en anden bærbar medieenhed). Find ud af, hvordan du vælger, hvad stikket skal gøre.

Vælg funktionen AUX-indgang på siden af konsollen.

1. På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen System for at få vist systemmenuen foran på konsollen
  2. Rul ned for at vælge 5 SIDE AUX
  3. Rul til venstre for højre tt -vælger en indstilling:
    • Audio In er standardindstillingerne. Dette giver dig mulighed for nemt at tilslutte en bærbar enhed (dvs. smartphone eller bærbar computer) for at høre via dit system. Når der er oprettet forbindelse, skal du trykke på SoundTouch -knappen for at vælge den tilsluttede enhed
    • Hovedtelefoner giver dig mulighed for at tilslutte et par hovedtelefoner til brug i stedet for systemets højttalere. Tilslutning af hovedtelefoner slår systemets højttalere fra.
  4. Tryk PÅ EXIT for at forlade menuen.