Lifestyle® 18 serie III DVD-baseret underholdningssystem

Sælges fra 2006 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af billedvisning

Billedvisningen ændrer billedformatet på TV-billedet ved at strække, zoome eller tilføje grå bjælker. Da mange TV'er deaktiverer betjeningsknapperne for billedformat, når de er tilsluttet via HDMI, giver Image View dig mulighed for at sikre, at billedet passer korrekt på TV-skærmen.

Sådan vælges en indstilling for billedvisning:

Inden du starter

Sådan indstilles billedvisning:
  1. Tilbehøret VS- 2video forstærker-mu 'en tilslutter systemet Consol eto T Vvia HDMI
  2.   Indstillingen for systemwidescreen-TV skal være Ja. Du kan finde flere oplysninger under brug af widescreen-TV-indstillingen
  3. Hvis systemets videoopløsning indstilles til gis Fixed, skal den tilsluttede enhed have en sen da-opløsning på 720p eller derover.  Du kan finde flere oplysninger under indstilling af videoopløsning
Bemærk: Hver HDMI-videokilde kan have en separat billedvisningsindstilling.

Indstilling af billedvisning fra fjernbetjeningen

Tryk på knappen Bibliotek (over knappen Indstillinger) flere gange t onroll gennem de tilgængelige indstillinger.

Bemærk: Hvis fjernbetjeningen er programmeret til at betjene dit TV,  kan knappen Bibliotek ikke ændre TV'ets billedformat i stedet for indstillingen Billedvisning. Hvis  TV-kontrolindstillingen i systemmenuen er indstillet til TV, sker dette. I dette tilfælde skal du ændre billedvisningen fra systemmenuen ved hjælp af nedenstående instruktioner.

Indstilling af billedvisning fra systemmenuen

I nedenstående trin kan systemmenuen vises på TV-skærmen og/eller på systemkonsollens display.
  1. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  2. Rul ned for at vælge Billedvisning (eller VISNING på skærmen på den anden sål)
  3. Rul til højre for at vælge indstillingerne
  4. Scrol lup eller dow ikke oselect  asating
  5. Tryk på knappen Afslut for at forlade menuen.

Indstillinger for billedvisning

Normal: Billedet er uændret.

Image View set to Normal

Zoom: Billedstørrelsen øges vandret og lodret, så den passer til skærmen.

Image View set to Zoom

Stræk: Billedet strækkes jævnt fra midten.

Image View set to Stretch

Grå bjælker: Lodrette grå søjler er adde dto venstre og højre side af det normale billede.

Image View set to Gray bars