SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi® musiksystem

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tilføjelse af en Deezer-konto

Føj musiktjenester til din Bose-konto for at få adgang til en række streamingindhold. Tilgængeligheden af musiktjenesten varierer fra område til område.

Tilføj en Deezer-konto.

Ting at vide

• Deezer Premium+-kontos anbefales for at få fuld adgang til Deezer-indhold
  • Ikke-premium-konti i USA kan gennemse Deezer-kataloget, men kan ikke afspille indhold
  • Ikke-premium-konti uden for USA kan få adgang til personlig radio og 30-sekunders nummervisning
  • Du kan tilføje Deezer til din SoundTouch-konto ved hjælp af SoundTouch-appen til Android eller iOS. Du kan ikke tilføje Deezer fra pc/Mac-appen på en computer, men når du har tilføjet den, kan du få adgang til Deeze rfrys pc/Mac-appen

Tilføjelse af en Deezer-konto

1. Åbn SoundTouch-appen på en Android- eller iOS-enhed
  2. I SoundTouch-appen skal du vælge ikonet Menu øverst til venstre

3. Vælg Tilføj tjeneste

4. Vælg Deezer

1. Hvis du vil logge på en eksisterende konto, skal du indtaste mailadressen og adgangskoden til kontoen , nvælg TILFØJ KONTO
    2. Hvis du vil oprette en ny konto, skal du vælge EN GRATIS PRØVEPERIODE OGderefter indtaste de nødvendige oplysninger