Bose Smart Soundbar 300

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tilføjelse af en iHeartRadio-konto

Du kan føje musiktjenester til din Bose-konto for at få adgang til en række streamingindhold. (Bemærk! Music services vary by region.)

Tilføj en iHeartRadio-konto.

Ting at vide

• IHeartRadio er kun tilgængelig for brugere i nUSA
  • Eksisterende iHeartRadio-konti, der bruger din Facebook logi nca , føjes til Bose-appen
  • Hvis du vil oprette en ny konto med et Facebook-login, skal du gå til iHeartRadio-appen eller -webstedet, oprette en e-konto og derefter åbne Bose-appen og logge på den konto, du har oprettet
Tilføjelse af en iHeartRadio-konto
  1. Tryk på ikonet My Bose i Bose Music-appen icon øverst til venstre
    Tip: Hvis du ikke kan se ikonet, skal du ta pa-produktet for at vælge det og derefter se efter ikonet
  2. Tryk på ikonet Min konto icon
  3. Tryk på Administrer musiktjenester
  4. Tryk på Tilføj ny tjeneste
  5. Rul til  og piHeartRadio-ikonet
  6. Følg app-instruktionerne for at oprette din konto iHeartRadio-konto
    Tip: Standardwebbrowseren på din enhed åbnes muligvis for at kompletere elogik nthrough iHeartRadio
  7. Tryk på udført med tjenester.