Lifestyle® SoundTouch® 535 underholdningssystem

Sælges fra 2015 - 2016

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af videoopløsning

Systemets videoopløsning kan justeres. På den måde kan du matche opløsningen fra dit Bose-system med din TV-opløsning for at opnå den bedste billedkvalitet.

Indstilling af videoopløsning:

Indstillingen for videoopløsning gør det  muligt at indstille tv' et, så det ikke kommer fra konsollen, til det er muligt at foretage en opløsning på tv'et. (Bemærk! Denne indstilling er ikke tilgængelig ved afspilning af 3D-indhold.)

Indstilling af videoopløsning fra systemmenuen

1. Tryk på knappen mere på fjernbetjeningen
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  2. Rul til højre for at vælge Indstillinger, og tryk derefter på knappen OK
  3. Rul ned til videoudgang
  4. Rul til venstre eller højre for at vælge   en opløsning
  5. Tryk på knappen Afslut for at afslutte menuen.

Indstilling af videoopløsning fra systemkonsollen

1. Power on your system
  2.  På systemkonsollen skal du trykke på knappen Opsætning og holde den nede, indtil konsollens LED-indikator lyser
  3. Tryk på knappen kilde for at rulle gennem indstillingerne for evideo-opløsninger. Konsollyset viser den valgte indstilling:
    • 480p: Konstant gul
    • 720p: Lyser rødt konstant
    • 1080i: Blinker rødt
    • 1080p: Du kan kun vælge via systemmenuen (se instruktionerne ovenfor)
  4. Tryk på knappen SETUP for at afslutte.