Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Gentilslutning af en Bluetooth-enhed, som du allerede har tilsluttet

Dit produkt husker de sidste flere Bluetooth-enheder, det blev parret med, så det hurtigt og automatisk kan oprette forbindelse til dem igen. Dette er nyttigt, hvis dit produkt opretter forbindelse til en anden enhed, når du tænder den, eller hvis du blot vil skifte til en anden enhed.

Vælg en Bluetooth-enhed, som du tidligere har oprettet forbindelse til fra Bose Music-appen.

Når du vælger Bluetooth-indgangen på din Bose-højttaler, forsøger den automatisk at vælge den senest tilsluttede Bluetooth-enhed. Hvis enheden ikke er tilgængelig, og du har tilsluttet andre enheder, kan der være en kort forsinkelse, mens den søger efter disse andre enheder i rækkefølge efter senest tilsluttede enheder.

Hvis du vil vælge en bestemt enhed, skal du åbne Bose musik-appen, vælge din Bose-højttaler og derefter trykke på kilde og gt; Bluetooth. Her kan du vælge en Bluetooth-enhed fra din højttalerhukommelse.

Hvis du ikke kan tilslutte en Bluetooth-enhed, kan du prøve vores forslag til fejlfinding.

Du kan finde flere oplysninger under kan ikke tilslutte en Bluetooth-enhed.