SoundSport Free trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2017 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Brug af flere Bluetooth ® -forbindelser

Multi-point er en funktion, der gør det muligt for dit produkt at oprette forbindelse til mere end én Bluetooth-enhed. Dette er nyttigt til at skifte mellem to smartphones uden at frakoble og tilslutte igen hver gang.

Tilslutning af yderligere enheder:

Mens andre Bluetooth-aktiverede Bose-produkter typisk husker otte enheder, husker dette produkt syv enheder (den ottende hukommelsesplads er reserveret til den venstre øreprop). Der kan kun tilsluttes én enhed ad gangen. Multipunktforbindelser understøttes ikke.

Sådan tilslutter du en mobilenhed, der er gemt på listen over parring af hovedtelefoner:

1. Tryk på Bluetooth®-knappen for at høre, hvilken mobilenhed der er tilsluttet i øjeblikket.
  2. Tryk på Bluetooth-knappen igen inden for tre sekunder for at oprette forbindelse til den næste mobilenhed på listen over parring af hovedtelefoner. Gentag, indtil du hører det korrekte mobilenhedsnavn.
  3. Afspil lyd på den tilsluttede mobile enhed.