Bose SoundLink Color Bluetooth® Højttaler II

Sælges fra 1970 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Brug af flere Bluetooth ® -forbindelser

Multi-point er en funktion, der gør det muligt for dit produkt at oprette forbindelse til mere end én Bluetooth-enhed. Dette er nyttigt til at skifte mellem to smartphones uden at frakoble og tilslutte igen hver gang.

Sådan skifter du mellem to forskellige tilsluttede Bluetooth-enheder:

Når højttaleren er tændt, opretter den automatisk forbindelse til de to senest tilsluttede enheder (hvis de er tændt og inden for rækkevidde). Når der er tilsluttet to enheder, kan du afspille musik fra en af enhederne ved at sætte den første enhed på pause og derefter afspille den anden. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Tilslutning af flere Bluetooth-enheder ved hjælp af Bose Connect-appen:

1. Åbn appen, og vent, mens den søger efter tilgængelige Bluetooth-enheder fra Bose

2. Tryk på Bluetooth -ikonet under billedet af dit produkt
    Tip: Hvis du har mere end ét Bose Bluetooth-produkt, skal du stryge til venstre eller højre for at finde det og derefter trykke på Bluetooth -ikonet

3. Tilslut tidligere tilsluttede enheder ved hjælp af til/fra-knappen ved siden af enhedsnavnet, eller tryk på TILSLUT NY ENHED for at tilslutte en ny enhed. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed

Tilsluttede enheder vises under AKTUEL

På produktskærmen vises et 2 ved siden af Bluetooth -ikonet, når der er tilsluttet to enheder.

Sådan tilsluttes en Bluetooth-enhed ved hjælp af Bose Connect-appen:

1. På den enhed, du vil oprette forbindelse til, skal du aktivere Bluetooth
  2. Åbn appen, og vent, mens den søger efter tilgængelige Bluetooth-enheder fra Bose

3. Tryk på Bluetooth -ikonet for at få vist dine Bluetooth-forbindelser
    Tip: Hvis du har mere end ét Bose Bluetooth-produkt, skal du stryge til venstre eller højre for at finde det og derefter trykke på Bluetooth -ikonet

4. Tilslut  adevice:
    • Brug skifter til at tilslutte eller afbryde  forbindelsen til den enhed, du tidligere har tilsluttet
    • Hvis du vil tilslutte en ny enhed, skal du trykke på TILSLUT NY ENHED: App'en instruerer dig i at åbne Bluetooth-indstillingerne for den enhed , du vil tilslutte , og vælge Bose-produktet