QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2016 - 2020

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Brug af flere Bluetooth ® -forbindelser

Multi-point er en funktion, der gør det muligt for dit produkt at oprette forbindelse til mere end én Bluetooth-enhed. Dette er nyttigt til at skifte mellem to smartphones uden at frakoble og tilslutte igen hver gang.

Administration af flere forbindelser.

• Du kan gemme op til otte parrede mobilenheder på listen over parring af hovedtelefoner, og dine hovedtelefoner kan aktivt forbindes til to enheder ad gangen
  • Du kan kun afspille lyd fra én enhed ad gangen
  • Når hovedtelefonerne tændes, opretter de automatisk forbindelse til de to senest tilsluttede enheder

Skift mellem to tilsluttede enheder
    1. Sæt lyden på den første enhed på pause.
    2. Afspil lyden på din anden enhed.
    For at identificere de tilsluttede enheder skal du trykke på tænd/sluk/Bluetooth-knappen for at høre, hvilke enheder der aktuelt er tilsluttet.

Gentilslutning af en tidligere parret enhed
    1. Tryk på tænd/sluk-/Bluetooth -knappen for at høre, hvilken enhed der er tilsluttet.
    2. Tryk på tænd/sluk-/Bluetooth-knappen igen inden for tre sekunder for at oprette forbindelse til den næste enhed på listen over parring af hovedtelefoner. Gentag, indtil du hører navnet på den korrekte enhed.
    3. Afspil lyd på den tilsluttede enhed.

Administration af flere forbindelser med Bose Connect-appen.

1. Åbn appen, og vent, mens den søger efter tilgængelige Bose Bluetooth-enheder

App searching for products

2. Tryk på Bluetooth-ikonet under produktbilledet for at administrere produktets Bluetooth-forbindelser. (Bemærk! Hvis du har mere end ét Bose Bluetooth-produkt, skal du stryge til venstre eller højre for at finde det og derefter trykke på Bluetooth)

Bluetooth button in lower-left

3. Vælg "Tilslut ny enhed", eller tilslut en tidligere parret enhed ved hjælp af til/fra-knappen ved siden af enhedsnavnet. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed
  4. Når de er parret, vises begge tilsluttede enheder under "strøm"

Product connections screen

På produktskærmen vises et "2" ved siden af Bluetooth-ikonet, når der er tilsluttet to enheder

Bluetooth icon with number 2 in lower-left

Sådan tilsluttes en Bluetooth-enhed ved hjælp af Bose Connect-appen:

1. På den enhed, du vil oprette forbindelse til, skal du aktivere Bluetooth
  2. Åbn appen, og vent, mens den søger efter tilgængelige Bluetooth-enheder fra Bose

3. Tryk på Bluetooth -ikonet for at få vist dine Bluetooth-forbindelser
    Tip: Hvis du har mere end ét Bose Bluetooth-produkt, skal du stryge til venstre eller højre for at finde det og derefter trykke på Bluetooth -ikonet

4. Tilslut  adevice:
    • Brug skifter til at tilslutte eller afbryde  forbindelsen til den enhed, du tidligere har tilsluttet
    • Hvis du vil tilslutte en ny enhed, skal du trykke på TILSLUT NY ENHED: App'en instruerer dig i at åbne Bluetooth-indstillingerne for den enhed , du vil tilslutte , og vælge Bose-produktet