QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner I

Sælges fra 2016 - 2018

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ændring af sprog til stemmemeddelelser

Dit produkt tilbyder flere forskellige valg af sprog til stemmemeddelelser, så du kan høre lydmeddelelser fra dit produkt på dit foretrukne sprog.

Forudinstallerede sprog til stemmemeddelelser

Engelsk • Tysk • Korean • Svensk • Polsk • Spansk • Mandarin • Italiensk • Hollandsk • Fransk • Japansk • Portugisisk • Russisk

Sådan vælges sprog for stemmemeddelelser:

1. Tag hovedtelefonerne på, og tænd dem
  2. Tryk samtidigt på knapperne Lydstyrke + og Lydstyrke -, og hold dem nede , indtil du hører en stemmemeddelelse
  3. Tryk på lydstyrkeknapperne + eller Lydstyrke - for at rulle gennem de tilgængelige sprog (engelsk, spansk, fransk, tysk, mandarin, Japansk, koreansk, italiensk, portugisisk, svensk, Eller hollandsk)
  4. Når du hører det ønskede sprog, skal du trykke på den midterste multifunktion og holde den nede icon for at vælge den.

Sådan vælger du et sprog til stemmemeddelelser for produktet ved hjælp af Bose Connect-appen:

1. Åbn appen, og vent, mens den søger efter tilgængelige Bose Bluetooth-produkter

2. Tryk på Indstillinger ico for at få vist dine produktindstillinger
    Tip: Hvis du har mere end ét Bose Bluetooth-produkt, skal du stryge til venstre eller højre for at finde det og derefter trykke på Indstillinger

3. Tryk på Sprog for stemmemeddelelse

4. Vælg et sprog.