Lifestyle® 18 serie III DVD-baseret underholdningssystem

Sælges fra 2006 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af lydforsinkelse

Audio Delay føjer valgbar latenstid til lydsignalet. Dette er nyttigt i situationer, hvor TV-billedet vises en smule, før den medfølgende lyd høres. Brug denne indstilling til at synkronisere lyden til videobilledet.

Sådan indstilles lydforsinkelse:

Inden du starter

Funktionen Audio Delay er tilgængelig på systemkonsoller, der kører softwareversion 030100 eller nyere. Du kan finde flere oplysninger under kontrollere software- eller firmwareversionen.

Indstilling af lydforsinkelse

Bemærk: Denne indstilling påvirker al video, der afspilles gennem systemet.
  1. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen . (Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt).
  2. Rul ned for at vælge Lydforsinkelse.
  3. Rul til højre for at vælge indstillingerne for lydforsinkelse.
  4. Rul op eller ned for at indstille lydforsinkelsen fra 0 - 8. (Tip: Standardindstillingen er 2.)
  5. Tryk på knappen Afslut for at forlade menuen.