Aktivering eller deaktivering af dialogtilstand

Dialogtilstand er tilgængelig på dit system for at gøre stemmer mere tydelige og forståelige. Dette er f.eks. nyttigt, når du ser en film eller et show, der har mere udtalt indhold.

Sådan aktiveres eller deaktiveres dialogtilstand:

Bemærk: Dialogtilstand slukker automatisk, når systemet slukkes, går i standby eller skifter input.
  1. Tryk på knappen lyd i Bose Music-appen . Hvis denne knap ikke vises, skal du trykke på ikonet for produktkontrol icon i nederste venstre hjørne.
    Tip: Hvis du har mere end én Bose smart højttaler, skal du trykke på ikonet My Bose icon i øverste venstre hjørne skal du vælge det produkt, der skal justeres.
  2. Tryk på dialogtilstand.

3. Brug vippekontakten for dialogtilstand til at slå tilstanden til eller fra.